Η εταιρία έχει επενδύσει σε τεχνογνωσία και συντηρεί τους ελαιώνες μας και επιλέγει την πρώτη ύλη πάντα με αυστηρούς κανόνες βιολογικής καλλιέργειας. Συνεργαζόμαστε με ειδικούς γεωπόνους, φυτοριούχους, συντηρητές των ελαιοπερίβολων για την βέλτιστη καλλιέργεια των ελαιώνων μας.

Συνεργαζόμαστε με συνεργάτες μεταποίησης έκθλιψη ελαιοκάρπου (ΚΑΚΟΥΤΗΣ ΑΝ. - ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε) που έχουν πιστοποιηθεί από των οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ ότι εφαρμόζει τις διατάξεις του κανονισμού (Ε.Κ) 834/2007, είναι πιστοποιημένο για έκθλιψη ελαιολάδου Π.Ο.Π ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ψυχρής έκθλιψης σε ανοξείδωτο μεταποιητηρίου και δεξαμενές αποθήκευσης INOX με σταθερή θερμοκρασία και τηρούνται όλοι οι περιβαλλοντολογικοί κανόνες των αποβλήτων.

Η μονάδα συσκευασίας των μπουκαλιών είναι πιστοποιημένη για τυποποίηση ελαιολάδου Π.Ο.Π ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και τηρούνται πιστά οι προδιαγραφές τυποποίησης και ελέγχου εργαστηριακά του ελαιολάδου που συσκευάζεται και με συνεχή επέκταση των εγκαταστάσεών της και στον εξοπλισμό τους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, η εταιρία συνεργάζεται με σύγχρονα εργαστήρια κάθε χρόνο για την ενίσχυση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Εκτός από την κορυφαία ποιότητα και την τέλεια γεύση, ξεχωρίζουμε για την κομψότητα και τον ξεχωριστό σχεδιασμό της συσκευασίας της. Για να είμαστε εκπληκτικοί και μοναδικοί, να προωθήσουμε την τέλεια συντήρηση του ελαιολάδου και να βελτιώσουμε τη λειτουργική πλευρά, οι τρεις άνευ όρων μεταβλητές ελήφθησαν υπόψη στην ανάπτυξη της συσκευασίας μας. 

Όντας το φως μια από τις κύριες αιτίες της οξείδωσης του ελαιολάδου, στοιχηματίζουμε σε μια συσκευασία που εξασφαλίζει το πλήρες φως. και έχει ονομαστεί "βασιλιάς ελαιολάδου" και είναι κατασκευασμένο από υγιεινές ελιές, συλλέγονται απαλά στη βέλτιστη ωρίμασή τους και πιέζονται αποκλειστικά με μηχανικά μέσα, χωρίς θερμότητα. Το λάδι δοκιμάζεται από μια ομάδα εκπαιδευμένων δοκιμαστών που δεν πρέπει να βρουν ελαττώματα και τα τρία χαρακτηριστικά: φρουτώδες, πικρό και πικάντικο ή πιπέρι. Είναι επίσης δοκιμασμένο σε ένα εργαστήριο όπου πρέπει να ανταποκριθεί μέχρι και δώδεκα κριτήρια για να επιβεβαιώσει ότι είναι γνήσιο.