Εκτός από την κορυφαία ποιότητα και την τέλεια γεύση, ξεχωρίζουμε για την κομψότητα και τον ξεχωριστό σχεδιασμό της συσκευασίας της. Για να είμαστε εκπληκτικοί και μοναδικοί να προωθήσουμε την τέλεια συντήρηση του ελαιολάδου και να βελτιώσουμε τη λειτουργική πλευρά, οι τρεις άνευ όρων μεταβλητές ελήφθησαν υπόψη στην ανάπτυξη της συσκευασίας μας.

Σύστημα εξαγωγής ελαιόλαδου ψυχρής σύνθλιψης για μικρούς και μεσαίου μεγέθους παραγωγούς. Παραδοσιακό , απλό και γρήγορο σύστημα για την επίτευξη υψηλής ποιότητας ελαιολάδου! Ο διαχωρισμός του ελαιολάδου γίνεται με φυσική καθίζηση. Το ίζημα αποτίθεται επί του πυθμένα, ενώ το καθαρό λάδι της ελιάς βγαίνει από την κορυφή.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο αντιπροσωπεύει μόνο ένα πολύ μικρό κλάσμα του συνολικού ελαιολάδου που καταναλώνεται.
Συνήθως, διαρκεί μέχρι δύο χρόνια, αλλά είναι καλύτερο όταν είναι φρέσκο. Διατηρεί ενδιαφέρουσες γεύσεις όπως φρουτώδες, χορτώδες, καρυδιές, πιπέρι κλπ. Και προσφέρεται για βούτυρο, για σούπες, σούπες και σαλάτες και ως φινίρισμα πετρελαίου στο τραπέζι.

Όλες οι ποικιλίες ελαιόλαδου iamosoil έχουν αυτή την ποιότητα. Το ελαιόλαδο IAMOSOIL συσκευάζεται σε (50,250,500 ή 750 ml) φιάλες, έτσι ώστε όταν ανοιχτεί καταναλώνεται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν επιλέξετε το διαφανές μπουκάλι, το χρυσό του χρώμα μπορεί να εκτιμηθεί πλήρως στο τραπέζι, αλλά μετά το γεύμα θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σκοτεινό μέρος. Το λάδι θα διαρκέσει περισσότερο με τις ευαίσθητες γεύσεις του άθικτες.
Το φως και το οξυγόνο είναι οι κύριοι εχθροί του υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο.