Πρόταση για αγορά ή ενοικίαση ελαιοπερίβολου

Σας προτείνουμε μία έντιμη σούπερ ανερχόμενη επένδυση για εσάς. Την αγορά ή ενοικίαση κτημάτων φυτεμένων με το ποιο ευλογημένο δέντρο με ελιές που παράγει η πατρίδα μας και μας προσφέρει το Ελαιόλαδο, ο σύγχρονος χρυσός της Ελλάδας που έχει τέτοιες εξαιρετικές και θεραπευτικές  ιδιότητες. Πόσο ευλογημένοι πρέπει να νιώθουμε όλοι εμείς που ευδοκιμεί και καλλιεργείται επί χιλιάδες έτη στην Ελλάδα.

Είμαστε νέοι παραγωγοί έχοντας σαν μοναδικό ενδιαφέρον μας να αξιοποιήσουμε το θαύμα εξ ουρανών το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της Μεσσηνιακής γης, της περιοχή μας στο χωριό Αμφιθέα–Δωρίου Τριφυλίας Μεσσηνίας (2 ώρες από την Αθήνα οδικός).

Εδώ και 4 χρόνια αναμορφώνουμε και αξιοποιούμε τα πολλών χρόνων παρατημένα λόγο της μετανάστευσης ελαιοπερίβολα και κάνουμε νέες φυτεύσεις με ελληνικές ποικιλίες δικού μας φυτωρίου σε πάρα πολλά κτήματα.

Λόγο των μεγάλων εκτάσεων που δεν έχουν αξιοποιηθεί, και της μεγάλης ζήτησης του βιολογικού εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου έχουμε για εσάς πρόταση συνεργασίας και αξιοποίησης αυτού του χρυσού της Μεσσηνιακής Γης.

Μπορούμε έμμεσα να σας πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε διάφορα κτήματα με παλιές, και νέες ελιές φύτευσης 3-2 & και 1 έτους (με συμβολαιογραφικούς τίτλους). Όλα σωστά, έντιμα, φιλικά ή να σας ενοικιάσουμε κτήματα ή μέρος των κτημάτων με ιδιωτικό συμφωνητικό μακροχρόνιας ισχύος.  Όλα αυτά σε προνομιακές τιμές, μια έντιμη και νομικά σωστή πρόταση.

Εμείς έχουμε το αγροτικό προσωπικό που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια και μπορούμε για την όποια επένδυσή σας να αναλάβουμε όλες τις εργασίες και φροντίδες του ελαιώνα σας, μετά από έγγραφη συμφωνία με πληρωμή ή μοίρασμα των καρπών (μισά- μισά).

Η καλλιέργεια του ελαιώνα γίνεται  απόλυτα με βιολογικές  μεθόδους, η λίπανση γίνεται μόνο με οργανική κοπριά, γίνεται εδαφοκάλυψη  με φύλλα από ελιές, φύκια, η κατάτμηση των παλιών ξύλων ελιάς, εμπλουτίζεται το έδαφος με ζεόλιθο, γεωργικό ασβέστη και βόρακα και άλλα ορυκτά, η καταπολέμηση των ασθενειών γίνεται μόνο με βιολογικό τρόπο ψέκασμα με ζεόλιθο, παγίδες για των δάκο κλπ.

Το τελικό προϊόν είναι απόλυτα οικολογικό, χωρίς καθόλου οξέα και λόγω περιοχής  οι πολυφενώλες είναι σε τέτοια μορφή που το ελαιόλαδο της περιοχής κατατάσσετε σύμφωνα με των νόμο τις ευρωπαϊκής ένωσης σε προϊόν (ωφέλιμο για την υγεία).

Τα οφέλη που θα έχετε από αυτήν την πρότασή μας είναι ότι θα έχετε δικό σας απόλυτα οικολογικό λάδι, προϊόν (ωφέλιμο για την υγεία), ένα σταθερό και ανερχόμενο εισόδημα. Επίσης, μπορείτε να ζήσετε και να χαρείτε τα οφέλη της ήρεμης φυσικής αγροτικής ζωής, και να απολαύσετε τα οφέλη του αγροτουρισμού, μέσα σε παρθένα μέρη και βουνά με ζώα που δεν έχετε δει (αγριογούρουνα, τσακάλια, αλεπούδες, λαγούς, αετούς & γεράκια ) και τεράστια ποικιλία βοτάνων.  Σύντομα μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε σε ξύλινες κατοικίες μας με πάρα πολύ μικρό κόστος ή προσφέροντας εργασία, και να λάβετε μέρος στις εργασίες και το ελαιομάζωμα των δικό σας δένδρων.

Επίσης, η περιοχή μας είναι πολύ κοντά στις παραθαλάσσιες ακτές με αμμουδιά και πεύκα, όπως επίσης σε πολλά αρχαιολογικά μέρη όπως, τα Ολύμπια, Αρχαία Μεσσήνη, Επικούρειος Απόλλωνας, πολύ θολωτή τάφοι, πάρα πολλοί και σπουδαίοι  προορισμοί, για τουρισμό όλο τον χρόνο. Σε κάθε προτεινόμενο κτήμα ή μέρους αυτού, σας δίνεται αναλυτική απόδοση για κάθε χρόνο των εξόδων και των εσόδων από αυτό.

Ελπίζουμε να σας δώσουμε αναλυτικά στοιχεία το κόστος των κτημάτων όλων των εργασιών και την απόδοση του κτήματος σας.


Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ώστε να δείτε τα διαθέσιμα κτήματά μας.