Νομικές Σημειώσεις

Το περιεχόμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.iamosoil.gr έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα περιλαμβανομένων: των κειμένων, των εικόνων ή άλλης μορφής περιεχομένου έχει δημιουργηθεί για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις ή θεραπείες. Τα στοιχεία που δημοσιεύονται εδώ έχουν σχέση με την υγιεινή διατροφή, είναι μεταφορά από αρχαία συγγράμματα, ιατρικά συνέδρια, μελέτες επιστημόνων οι οποίες είναι επιστημονικά διασταυρωμένες και έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. 

Ποτέ μην παραβλέπετε την επαγγελματική ιατρική συμβουλή και μην καθυστερείτε να αναζητήσετε μια επαγγελματική ιατρική συμβουλή, λόγω κάποιας πληροφορίας που διαβάσετε σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της  ιστοσελίδας www.iamosoil.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, η αντιγραφή, εν μέρη, η όλων των κειμένων, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη καθώς συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και μπορεί να εγείρει ποινικές ευθύνες και αστικές αξιώσεις.


Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας και των ελαιώνων είναι ο κ. Σταύρος Τσιαμπούρης.