Ελαιόλαδο αγριελιάς

ΕκτύπωσηEmail
"Αιχμή δόρατος-το δυνατότερο σημείο-ελαιόλαδο από αγριελιές"
Περιγραφή

Λάδι από Αγριελιές (άγρια δέντρα ελιάς) ο υγρός χρυσός, που φυτρώνουν από αρχαιοτάτων χρόνων σε άγρια μέρη και δάση χωρίς κάποια καλλιεργητική φροντίδα.

Περιγραφή

τύπος Αποδίδουν λιγοστή ποσότητα και είναι δύσκολο το μάζεμά τους είναι εύκολα αντιληπτή από την διαφορετικότητα του καρπού της. Η οξύτητα κυμαίνεται από 0,1 - 0,2%. Η γεύση είναι ιδιαίτερα πικάντικη με ευχάριστο άρωμα.

χαρακτηριστικά η συγκομιδή είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του μικρού μεγέθους  αλλά και της αραιής εμφάνισης των καρπών, δεν προσβάλετε από δάκο και δεν χρειάζεται καμία φροντίδα, είναι χαμηλής οξύτητας  και πολύ πλούσια σε Ω-3 + Ω-6 λιπαρά, επίσης περιέχει μεγάλο ποσοστό σε ελαιοπρωτεΐνη , ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη, πολυφαινόλες που υπάρχουν στων πικρό καρπό τις αγριελιάς και προσδίδουν πολύτιμες αντιοξειδωτικές  ιδιότητες  και μπορεί να επικαλεστεί  των ισχυρισμό υγείας 

Το στάδιο της έκθλιψης γίνετε εντός της ημέρας, δεν εφαρμόζονται έντονες θερμοκρασίες που να καταστρέφουν τα συστατικά, δεν φιλτράρεται αλλά χρησιμοποιείται διαδικασία φυσικής καθίζησης. Ένα απόλυτα εντυπωσιακό, μοναδικό και φυσικό προϊόν με χρυσοπράσινο χρώμα με περιορισμένη ποσότητα ελαιοπαραγωγής.

χρήσεις   Ωφέλιμο για την υγεία, 5ml (1 κουτάλι της σούπας/ημέρα) για πρόληψη από διάφορες ασθένειες. 
                Ιδανικό για σαλάτες, βραστά λαχανικά, ψητά λαχανικά, ψητά κρέατα.

Διατρ.στοιχεία

Ιστορία

 

Συσκευασία

 

Γνώμες πελατών

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
Σπάνιο είδος, πραγματικό χρυσάφι, φάρμακο για την υγεία
Stauros