Αποξηραμένα φύλλα ελιάς

ΕκτύπωσηEmail
"Θαλλός ελαίας - κλαδί ελιάς"
Περιγραφή

  Τα θαυματουργά Φύλλα της Ελιάς!   Ασπίδα Υγείας Αποξηραμένα φύλλα ελιάς, τα  χρησιμοποιούμε  ως: Αφέψημα (π.χ. όπως το τσάι), όταν ξεραθούν.    Ενώ το ελενολικό οξύ, ένα προϊόν της υδρόλυσης των συστατικών των φύλλων της ελιάς, αναμένεται να είναι το αντιβιοτικό του 21ου αιώνα.       Τα σκευάσματα από φύλλα της ελιάς είναι αναγνωρισμένα και διεθνώς από φαρμακευτικούς οργανισμούς κάποιων χωρών;             Συλλογή Από άγρια ή ήμερη ελιά μαζεύουμε φύλλα φρέσκα την Άνοιξη με νεαρά φύλλα, από τις άκρες κλωναριών των (20 περίπου  εκατοστά) μαζί με τις κορφές.   Προτιμούμε ελιές από πλαγιές και φυσικά μη ραντισμένες με φάρμακα κατά του δάκου. Τα φύλλα, αφού μείνουν 10 περίπου λεπτά μέσα στο νερό, τα πλένουμε πολλές φορές.  τα τοποθετούμε σε ένα μέρος όπου υπάρχει καλή κυκλοφορία του αέρα. Κρατήστε τα αποξηραμένα φύλλα σε ερμητικά κλειστό δοχείο σε σκοτεινό μέρος.Νεότερες μελέτες έχουν δείξει ότι το τσάι ελιάς περιέχει ακόμα περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι, το οποίο είναι το πιο υγιεινό τσάι στον  Τσάι Ελιάς  Υλικά  – 15-20 αποξηραμένα φύλλα ελιάς– 200-300 dl νερό   Παρασκευή Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τα φύλλα ελιάς σε αυτό. Μαγειρεύουμε για άλλα 2 ή 3 λεπτά. Μετά από αυτό, βγάζουμε το μπολ από τη φωτιά και το αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.Πετάμε τα φύλλα ελιάς στη συνέχεια.Μπορείτε να πιούμε το τσάι, ζεστό ή κρύο.Προσθέτουμε λίγο μέλι ή / και λεμόνι, αν θέλουμε να βελτιώσουμε τη γεύση του. Για να αισθανθούμε τις επιπτώσεις του τσαγιού, θα πρέπει να το καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση.Οι υγιείς άνθρωποι θα πρέπει, επίσης, να το πίνουν, επειδή με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψουν την εμφάνιση αρκετών ασθενειών.                                                 1                              

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.