Ελαιόλαδο με μαστίχα Χίου

ΕκτύπωσηEmail
"Υπέρ το δέον-Παραπάνω από το πρέπον-Αρωματικό με μαστίχα Χίου"
Περιγραφή

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο οξύτητας από 0,1% έως 0,2% από κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς με έντονο πράσινο χρώμα. Διαθέτει μία ελαφρά πικάντικη γεύση και είναι αρωματισμένο με μαστίχα Χίου.

Περιγραφή

Τύπος ελαιολάδου: Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο με"αρωματική ελαιορητίνη" που παράγεται από μαστιχόδεντρα της Χίου. Απογειώνει τις έντονες γεύσεις του ελαιολάδου και αναδεικνύει το άρωμα της μαστίχας. Η φαρμακολογικές ιδιότητες της μαστίχας, γνωστές και από την αρχαιότατα, βοηθούν στη γαστραλγία, δυσπεψία, αφροδισιακή δράση, νόσο Alzheimer και ελοκοβακτηρίδιο του πυλωρού.   

Χαρακτηριστικά: Χρώμα χρυσοπράσινο, ισορροπημένη γεύση, φρουτώδες άρωμα με έντονη γεύση της χιώτικης μαστίχας. Διαθέτει μία ελαφρά πικάντικη γεύση όπου σε συνδυασμό με τις αρωματικές προσμίξεις απογειώνουν τις σαλάτες μας. φροντίδα κατά την συλλογή, την επεξεργασία, την αποθήκευση και την προετοιμασία ώστε όλα τα ευεργετικά συστατικά παραμένουν άθικτα.

Χρήσεις: Ιδανικό για σαλάτες όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη γεύση και το άρωμα των σπανίων βοτάνων της χιώτικης μαστίχας. Επίσης, προσδίδει την ιδιαίτερη νοστιμιά στα βραστά λαχανικά, ψητά λαχανικά, ψητά κρέατα.

Διατρ.στοιχεία

Ιστορία

Συσκευασία

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.